Categorie
 
 
 
 
 
 

Data: 15.01.2023

Camera de acțiune Insta360 X3 este o cameră compactă și versatilă la 360° care vă permite să faceți fotografii și videoclipuri captivante. Este conceput pentru a fi ușor de utilizat, cu comenzi simple pe ecranul tactil și o varietate de moduri de fotografiere din care să alegeți.

Data: 03.01.2023

Camerele de bord sunt montate cel mai adesea pe parbrizul unui autoturism, camion sau autobuz și înregistrează videoclipuri și alte date importante de conducere. Aceste camere devin din ce în ce mai populare, deoarece oferă șoferilor și proprietarilor de vehicule o serie de caracteristici și beneficii utile.
Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea unei camere de bord este protecția în caz de accident. O cameră de bord oferă dovezi despre ceea ce s-a întâmplat înainte, în timpul și după accident. Înregistrarea video poate ajuta la rezolvarea cine a fost vinovat într-un proces, ceea ce poate economisi timp și bani. În plus, atunci când are loc un accident, filmările video reprezintă o dovadă importantă pentru companiile de asigurări care pot fi folosite pentru a dezvolta o soluționare adecvată a daunelor.

Data: 12.01.2023

Camerele de securitate 4G sunt folosite pentru monitorizare. Ei folosesc o cartelă SIM și o rețea 4G pentru a transmite video. Această tehnologie permite camerelor să transmită înregistrări video și imagini „în direct” direct către un telefon mobil sau tabletă, fără a fi nevoie de WiFi sau de un cablu Ethernet.

Sunt foarte potrivite pentru utilizare în interior și exterior. Pentru că nu au nevoie de acces la internet sau la rețea. Acestea pot fi plasate oriunde unde este disponibil un semnal mobil 4G. De asemenea, sunt foarte potrivite pentru utilizare în zone îndepărtate, de exemplu într-o cabană.

Utilizarea lor este foarte flexibilă, deoarece pot fi folosite în scopuri diferite. De exemplu, pentru monitorizarea spațiilor interioare și exterioare, pentru monitorizarea mișcării animalelor sau și pentru monitorizarea mișcării oamenilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version